S A V E   T H E   D A T E :   nieuwe informatie en datum volgt!

Geachte topvrouw, aspirant topvrouw of leidinggevende,
Welkom bij Mis(s) de Kreeft Niet!

In samenwerking met gerenommeerde partners, o.a. couturier Jaap Rijnbende, juweliershuis Schaap en Citroen en PA-headhunter Maartje Smeenk, presenteren wij u met trots:

M I S ( S )   D E   K R E E F T   N I E T !

Hét nieuwe, zeer exclusieve Nederlandse VIP-inspiratie platform voor topvrouwen en aspirant topvrouwen die duurzaam willen floreren aan de absolute top! Niet te evenaren qua kwaliteit, aankleding, key-note speakers, opzet, uniciteit en locaties.

Mis(s) de Kreeft Niet biedt een aanstekelijke routekaart naar én aan de top. Naast vrouwelijke CEOs, voorzitters en bestuursleden is het ook in hoge mate bedoeld voor ambitieuze, vrouwelijke toptalenten. Met ambitie en hartstocht inspireert Mis(s) de Kreeft Niet hen de top te bereiken én daar klinkende successen te boeken. Onder andere door levens- en carrière lessen van gerenommeerde topvrouwen (en hier en daar een topman), door henzelf gepresenteerd en vertaald naar een praktische carrière strategie!
Ons eerste VIP-inspiratie event vindt plaats op vrijdag 15 april 2016 van 14.00 tot ca. 22.00 uur op “De Wittenburg” in Wassenaar, het meest gerieflijke kasteel van Nederland. Het overkoepelende thema:

Acht inspirerende carrière strategieën voor duurzaam succes aan de top, ruime gelegenheid tot netwerken, een persoonlijke kennismaking met onze exclusieve key-note speakers – waaronder de machtigste vrouwen van Nederland én daarbuiten -, een spetterende modeshow en nog veel, héél veel meer!

Binnenkort onthullen wij meer. Ook het goede doel dat wij aan ons event hebben gekoppeld van een topvrouw, die u kippenvel zal bezorgen en die u al ondersteunt met één toegangsbewijs voor Mis(s) de Kreeft Niet.

Kortom, wilt u verzekerd zijn van:

•  Een buitengewoon inspirerend, sprankelend en stijlvol aangekleed event?
•  Leren, inspireren, netwerken en goed doen? 

•  Op een prachtige, exclusieve en uitstekend bereikbare locatie?

M I S ( S )   D E   K R E E F T   N I E T   O P   1 5   A P R I L   2 0 1 6 !